Testimonials


Anderson Pontoon har lavet og leveret rigtig mange både til rigtig mange glade kunder. Her kan du læse, hvad de forskellige kunder siger om bådene og deres overvejelser før og efter købet.

Søren Klünder

Hvorfor jeg valgte en Anderson .... ?

Jeg var ved at blive træt af min flydering og var begyndt at se mig om efter en pontoon båd. Jeg undersøgte hvad der fandtes, og så og prøvede nogle forskellige både. Enten var de ikke egnet til saltvand eller også var de alt for tunge. Pontoon'er lavet af plastik/nylon eller lærred med gummi membran. Intet af det tiltalte mig. Jeg var selvfølgelig også stødt på navnet Anderson Pontoon. Oplysningerne var sparsomme på det tidspunkt, men det var noget med en togfabrik i Randers og en kælder på Djursland, og til en, efter min mening høj pris. Jeg fik tilbudt at prøve en Anderson båd 100 meter frø min hoveddør. I de fleste tilfælde får man det man betaler for, og det var jeg ikke i tvivl om da jeg så og prøvede Anderson Speedster. Den blev købt med det samme.

Min pontoon båd har efterhånden nogle år på bagen. Den har sejlet i floder og søer i Slovenien, i Middelhavet ud for Kroatiens kyst og mange steder i hele Skandinavien. Den har sejlet mod klipper, stødt på grus og sten igennem stryg og små fosser, blevet trukket gennem sten og muslinger på stranden, og det har aldrig været det mindste i vejen. Min pontoon båd har ikke kun levet op til forventningerne, den har overgået dem.


Jesper Nørgård

Jeg er den stolte ejer af en Anderson Speedster pontonbåd. Jeg valgte en Anderson ud fra 2 kriterier: Den bedste kvalitet, og den simpleste opbygning. Kvaliteten er uhyre vigtig for mig, da jeg fisker meget på åben kyst. Den simple opbygning gør det hurtigt og nemt at komme i vandet. Båden er alle pengene værd, bare det at stellet er aluminium, gør en kæmpe forskel. Flere af mine kamerater har prøvet de billige amerikanske både med jernstel, og de ruster efter en enkelt tur på Fyn. Skal man fiske kyst og skal man fiske i Danmark, så skal man vælge en Anderson. Så enkelt er det!


Brian Thyregod

Hvorfor jeg valgte en Anderson ponton. Jeg havde længe kikkede på nettet efter den helt rigtig pontonbåd efter have kikket længe var der ikke nogen tvivl om hvorfor det skulle være en Anderson.

1. Den har den helt rigtige opbygning
2. jeg fik 5 års garanti
3. Fik den service jeg forventede
4. Båden har sit eget serienummer
5. Båden er stabil, stærk og holder i rigtig mange år
6. Båden har givet mig mange muligheder at fiske på
7. Båden er nem, enkel og lige til og samle - fylder ingenting
8. Samtidig med bådens køb fulgte der også et fælleskab med fra starten. Jeg fik kendskab til Henrik Leths brakvand side, pontonklubben, osv
9. Samtidig var prisen også rigtig.
10. Båden var ikke masseproduceret, der var et menneske bagved svejsningerne min sikkerhed for tingende også var i top


Michael Nielsen

Købte den faktisk til gedde fiskeriet, men bruger den mest til havørred efterhånden. Den er super effektiv til fjorden og kysten,utrolig let at krydse fjorden med. Så et køb jeg aldrig kommer til at fortryde.


Henrik Minor Vedel

Jeg startede, som mange andre, med en flydering. Jeg fik så en billig pontonbåd, men efter flere punkteringer, opgraderede jeg til Anderson ponton. Jeg valgte en model Motor Cat, som jeg mener er den mest allroud model der kan købes for penge. Uimodståelig kvalitet hele vejen igennem.

Jeg vil sige: der er en fisketid, før og efter et Anderson Ponton køb. Jeg har fået 10 doblet mine fiskemuligheder, og i de 5 år med Anderson Ponton har nydt hver en fisketur i luksus klassen.


Tommas Kolding

Jeg købte min Anderson, da jeg efter nogle år væk fra fiskeriet ville igang igen. Jeg prøvede en Anderson og var solgt med det samme. Geddefiskriet havde fanget min interesse og min Anderson kunne give mig muligheder som jeg ikke havde ved vadefiskeriet. Jeg kan nu kaste til de spots som ikke var muligt at nå fra land og jeg kan bevæge mig over større arealer. Jeg sidder komfortabel og kan fiske en hel dag på trods af en diskusprolaps i lænden. Jeg kan have den med over alt, da den intet fylder når den er pakket sammen.

Glæden ved fiskeriet var stor før, men endnu større nu. Jeg har fået så mange gode oplevelser med denne båd - tak for det Lars.


Kenneth Oestergaard

Efter at have undersøgt diverse alternativer til vadefiskeriet - herunder kajak og flydering - faldt valget på en pontonbåd. Der fandtes billigere alternativer for at blive flydende, men jeg ønskede ikke at gå på kompromis med hverken funktion eller kvalitet, hvorfor jeg valgte en Speedster fra Anderson. Den er hurtig at rigge til og den er meget stabil på vandet - også når der er gang i søen. Rækkevidden er stor: 10 km tur/retur med årerne som eneste fremdrift er intet problem en hel sommerdag på vandet. Den er nem at navigere med både årer og finner, dertil kommer, at det har vist sig at være væsentligt nemmere at komme tæt på fiskene end ved vadefiskeri, hvor lyde lettere forplantes i vandet ved f.eks. vadning på stenbund. Ved forsigtigt at bruger finnerne, når der ikke lige blæser 10 ms, kan båden let positioneres, hvor fisken er inden for kastehold. Netop dét har givet en del fisk. Når fiskene har vist sig enten helt fri af vandet eller med en hvirvel i overfladen, har det altid været muligt at nå dem og uden at skræmme den. Derudover er det med båden ikke nødvendigt at lade sig styre af vandstand - der er altid fri adgang til både første, anden og tredje revle med mulighed for at fiske kanterne af badekarrene effektivt. Jeg har dags dato haft pontonen i lidt over 2 år og har været glad for den efter dag 1. Det tog dog lige en enkelt tur før motorikken var i stand til at bruge finner og årer effektivt. Jeg ville ikke være foruden båden i dag!


Jan Simonsen

Jeg har valgt en Anderson, fordi det er den bedste pontonbåd, ever made! Basta.


Claus Thyregod

Har prøvet flere både såsom Fishcat og Dave Scadden, de virker men kvalitet og drift er dårlig. Andersen pontonbåd levere varen 100% kvalitet og 100% drift.


Staffan Lindstrøm, Norge

Første gang jeg fikk mine øyne opp for disse potongbåtene var da den avlange Leth kom drivende på Renaelva i et av disse fartøjene. Det som fikk meg til å avgjøre hvilken jeg skulle kjøpe var da guidemodellen kom.

Jeg ser ikke på min potongbår som enbart fiskebåt.. men en turbåt som jeg han ha med meg over alt og nemt sette isammen, således et hantastisk fartøy, som jeg kan ha med meg over alt.. fra de ytterse farvann i Nord-Norge… til elvene som renner i Finnmark, over store sjøer i Nord-Sverige.. eller på krabbefangst en septembernatt i Sør-Norge… Selvsagt blir det også fisket fra, fluefisket… Men først og fremst som et transoportmiddel.

Denne utmerkede farkost har vært utlånt til mange, som har forlystet seg med den forturen skyld. Den har vært lånt ut til en som skulle inspisere under noen brygger etter at stormen hadde herjet en januarnatt.

Jeg valgte den gule fargen fordi den skulle være synlig på vannet… sikkerhet er viktig dersom man bruker båten der det også finnes andre båter… Hvem vil være kamuflert når en stor båt kommer brølende i 40 knots hastighet. Jeg kan anbefale på det varmeste en av disse flotte potongbåtene, alt etter hvilken interesse man har og hva man har behov for.


Sten Häggqvist

Jeg startede med flydering for mange år siden men fordi jeg savnede muligheden for at kunne sejle længere ud når jeg fiskede besluttede jeg at skifte til pontonbåd.

Mit første valg blev en Amerikansk model - Skyomish fra Dave Scadden. Der var ikke mange forskellige pontonbåde at vælge imellem på det tidspunkt.

Den gav den mobilitet jeg havde savnet med flyderingen og med årerne var det en god opdatering, men den havde et problem med pontonerne. Inderblærerne i pontonerne punkterede når der kom sand på lynlåsen, så jeg blev hurtigt træt af de udfordringer som fulgte med.

Da grejet skal være iorden, både på mine mange geddeture i Danmark og i den svenske skærgård, begyndte jeg at se mig om efter en anden pontonbåd.

Denne gang faldt valget på en dansk båd fra Lars Anderson. Jeg valgte model standard og det har jeg ikke fortrudt siden.

Den lille Standard model er let og manøvredygtig og glider ubesværet over bølgetoppe.

Den lave vægt gør den også nem at tage på skulderne og bære, når der er lidt længere til vandet.

Den er nem at samle og kan gøres sejlklar på få minutter, så det er intet problem hvis den skal skilles helt ad for at være i en mindre bil (har den selv bag i en WV UP ind imellem).

Det aller bedste er selvfølgelig at pontonerne er uden inderblære. Jeg har aldrig har en punktering gennem de fire år jeg har (mis)brugt den - selvom jeg ikke passer specielt meget på. Den holder til det hele både grene i mosen og sten på kysten i Sverige 👍

Jeg har haft den i fire år nu og har aldrig fortrudt mit valg, så når sønnike bliver stor nok, hører Lars Andersen nok fra mig igen 😉


Bernd Heinrich, Tyskland

Why I decided for a Anderson Speedster pontoon boat!
After having used a belly boat for a few years I wanted a boat which offers me more abilities especially it should full fill the following requirements:

Small packaging size if tackled down
lightweight
Saltwater resistant
Whitewater useable
Highvisible
comfortable
usefull for longer boattrips
ability to install a small motor

Due to the fact that I’m a flyfisherman I always tried to keep the amount of equipment as small as possible instead of what’s going on in the modern carphunter scene where you need a truck and maybe a technician if you go out fishing. For that reason a fully rigged middleclasscarprized boat has never been in my mind.

In regard to my pleasure fishing the coast I wanted a boat for fishing the coastline which was always too risky for me by fishing from a belly boat due to hidden drifts and the wind if you are not a native. During my research I came to the point that there are more or less two options to fulfill my needs a kayak or a pontoon boat (PB).

Why I decided for a pontoon boat?
At least to me the kayak has just one advantage over the PB which is the ability to change the fishing place within shorter time. I fancied a long time with a Hobie Pro Angler which means much more packing size as well as transportation efforts and rigged for my needs a price double as high as the alternative Anderson Speedster.

Bringing it all together leads me to the Anderson Speedster which meets all my needs and delivered a superb quality. The boat is lightweight and you can launch it nearly everywhere the yellow bladders I choosed are highly visible which is a great safety surplus at the shore and on great lakes. Furthermore you can fly cast and fish 10 hours and more due to the comfortable seating position and seat. In comparison to a belly boat and kayak the higher seating offers a much better casting position and more distance to the water which is even in winter a great advantage in reducing the danger of undercooling.

Due to the cat-typ construction with two parallel pontoons the boat lies very stable on the water which is another advantage with higher waves and on whitewater and makes the boat ideal for drift fishing. In regard to the handling I can say that the rudders are just in use for reaching or changing the fishing place the rest of the day I only use my force fins. The maneuvereability is very helpful during the drilling part because you can always keep the boat in the right position to the fish without using your hands.

Why motor-ready?
I’m now in my middle fifties and a day fishing along the cost can easily reach double figured kilometers so at the end of the day it could be a great benefit to have an outborder for the way back. The ability for longer trips as well as the ability for use with an outborder were the main arguments for the Speedster which is the middle sized Pontoon made by Anderson its not to big but offers more back-up capacity than the standard version.

Why an Anderson Pontoon Boat?
Everyone who deals longer with this theme will realize quickly that there are multiple reasons for choosing an Anderson Pontoon but the most important facts to me were the used materials combined with perfect craftsmanship. Every detail of the boat whether the construction or the used materials are results from long-time experience in river, fjord, coast and lake fishing from Lars and his friends. As an example Lars uses only composite rudders and the frame is made out of special saltwaterressistant alloy with strictly reduced connective elements all made out of stainless steel all for minimizing corrosion. As a result the boat is lightweight, very strong, corrosion resistant and completely demountable without any tool. It’s just made from practice for practice. You’ll know that it‘s made with passion and definetive for game.

Spare parts, repair or special modifications are possible and gurantee a long lasting and working product which is a remarkable attribute in a world which consists more and more from one-way products.

My personal opinion is that we all need more of this kind of engagement of products and product development shown and realized by Lars Anderson.

Tight Lines Bernd Heinrich


Per Hedegaard

Det er nu over fem år siden at jeg købte min Anderson Pontoon. Jeg var lidt i tvivl om at jeg fik brugt den nok, men jeg har næsten ikke vadefisket siden.

Med Anderson Pontoon,som iøvrigt fungerer problemfrit, får jeg dækket langt mere vand, og fisket på pladser der er svært tilgængelige, hvilket resulterer i at jeg fanger flere og større fisk.


Finn Sørensen

Jeg har valgt en Anderson Pontoon båd, fordi den passer perfekt til mit behov for fiskeri, båden er utrolig gennemført, smuk på sin egen lille kluntede måde, har en lav egenvægt, nem at samle, samt meget driftsikker på vandet. 👍👍👍


Niels Andersen

Jeg valgte en Anderson, fordi det var en specielopgave, og fordi den er bygget i dk, så man kan følge processen.

Og er stadig fuldt ud tilfreds med den!


Tommy Lundbæk

Min første pontonbåd var en Outcast Cougar. Den var skyld i flere sygedage, med rygsmerter. Den var tung og inderblæren konstant utæt. Så valget var nemt, da Lars søsatte hans Speedster. Den er let, tæt og en fornøjelse at ro. Motoren er ren dovenskab og bliver monteret på de længere ture. Jeg er stadigvæk, efter 3 år ejerskab, den glade ejer af en Anderson Pontonbåd. Den bliver brugt på Randers og Mariager fjorde. Østkysten ud for Frederikshavn og vestkysten ud for Skagen.


Carsten Bøgh

Jeg er meget tilfreds med min Anderson Speedster. Man føler sig sikker når man sidder i sædet på Spedsteren, selv på åbent vand. Kvaliteten er på stel og Pontoons er i top.


Henning Pedersen

Jeg er superglad for min pontonbåd, som jeg ikke mindst bruger på ture til brakvandet omkring Møn og Sydsjælland. Bruger den også tit på kysten, især i Roskilde Fjord og Isefjorden.

Sidste sommer var den med på fjeldtur, hvor den gav mig en masse nye muligheder, jeg ikke tidligere har haft.