Staffan Lindstrøm, Norge

Staffan Lindstrøm, Norge

Første gang jeg fikk mine øyne opp for disse potongbåtene var da den avlange Leth kom drivende på Renaelva i et av disse fartøjene. Det som fikk meg til å avgjøre hvilken jeg skulle kjøpe var da guidemodellen kom.

Jeg ser ikke på min potongbår som enbart fiskebåt.. men en turbåt som jeg han ha med meg over alt og nemt sette isammen, således et hantastisk fartøy, som jeg kan ha med meg over alt.. fra de ytterse farvann i Nord-Norge… til elvene som renner i Finnmark, over store sjøer i Nord-Sverige.. eller på krabbefangst en septembernatt i Sør-Norge… Selvsagt blir det også fisket fra, fluefisket… Men først og fremst som et transoportmiddel.

Denne utmerkede farkost har vært utlånt til mange, som har forlystet seg med den forturen skyld. Den har vært lånt ut til en som skulle inspisere under noen brygger etter at stormen hadde herjet en januarnatt.

Jeg valgte den gule fargen fordi den skulle være synlig på vannet… sikkerhet er viktig dersom man bruker båten der det også finnes andre båter… Hvem vil være kamuflert når en stor båt kommer brølende i 40 knots hastighet. Jeg kan anbefale på det varmeste en av disse flotte potongbåtene, alt etter hvilken interesse man har og hva man har behov for.

Staffan Lindstrøm