Cutthroat Guide Boat

2-mands pontonbåd, der også kan bruges som 1-mands pontonbåd blot ved at flytte bagerste sektion til midten. Det er en utrolig stabil båd, som er nem at ro og manøvrere. Den er samtidig særdeles velegnet til motor, hvor den under test har sejlet 9,6 knob med Tohatsu 3,5 hk.

Har du spørgsmål eller lyst til at prøve en tur i en pontonbåd, inden du bestiller, skal du være end velkommen til at kontakte hos. Brug menupunktet "Kontakt og bestilling" i menuen.

Bestillingsnummer: 1028

Pris: 23.795,00 kr.
Prisen inkluderer alt det på siden nævnte udstyr. Anderson Pontoon tager forbehold for prisændringer og trykfejl.

Føj til kurven
Pontonerne kan leveres i følgende farver:
Længde: 12 fod (360 cm)
Bredde: 125 cm
Vægt inkl. årer: 35 kg
Lasteevne: 300 kg
Pontonmateriale: PVC vinyl, 35 oz 1100 denier med Leafield C7 ventiler (made in USA). 4 ind- og udvendige rustfri D-ringe pr. ponton.
Stelmateriale: 2 separate stel (hvert stel er lavet i et) i firkantet alu-profil, der først er primet og derefter pulverlakeret. Stellene har justerbare fodhvilere samt justerbare formstøbte sæder. Forreste sæde er ydermere monteret med drejesokkel. Desuden bagagenet i gummibelagt glasfiber meshfor.
Bolte og splitter: Fremstillet i rustfrit materiale.
Årer: Cataract Mini-Magnum 7 fod 2-delte lavet i Composit materiale. Åregaflerne er Sawyer Cobra Mini lavet i en alu/bronze-legering.
Tilbehør: Stangholder (kan frit monteres) samt PVC-pose til beskyttelse af pontoner under transport. Sidetaske til opbevaring gear.
Bestillingsnummer: 1028