Anderson Speedster

Anderson Speedster er det nyeste skud på stammen indenfor pontonbåde hos Anderson Pontoon. Anderson Pontoon har viderebygget på den originale model og skabt en pontonbåd, der har alle kernefunktionaliteterne, men samtidig giver dig mulighed for at koble en motor på båden. Båden er 15 centimeter længere end den originale pontonbåd. Pontonerne har en lang vandlinje, der gør båden retningsstabil og meget hurtig at ro.

Har du spørgsmål eller lyst til at prøve en tur i en pontonbåd, inden du bestiller, skal du være end velkommen til at kontakte hos. Brug menupunktet "Kontakt og bestilling" i menuen.

Bestillingsnummer: 1013

Pris: 13.795,00 kr.
Prisen inkluderer alt det på siden nævnte udstyr. Anderson Pontoon tager forbehold for prisændringer og trykfejl.

Føj til kurven
Pontonerne kan leveres i følgende farver:
Længde: 9 fod (270 cm)
Bredde: 120 cm
Vægt inkl. årer: 20,5 kg
Lasteevne: 170 kg
Pontonmateriale: PVC vinyl, 35 oz 1100 denier med Leafield C7 ventiler (made in USA). Pontonerne er uden inderblære lynlåse og D-ringe, hvilket minimerer muligheden for eventuelle defekter.
Stelmateriale: Firkantet alu-profil, som først er primet og derefter pulverlakeret. Stellet har justerbare fodhvilere samt justerbart formstøbt sæde og stort bagage-net lavet i gummibelagt glasfiber meshfor. Stellet monteres/ demonteres ved brug af kun 4 splitter.
Bolte og splitter: Fremstillet i rustfrit materiale.
Årer: Cataract Mini-Magnum 6,5 fod 2-delte lavet i Composit materiale.
Tilbehør: Stangholder (kan frit monteres) samt PVC-pose til beskyttelse af pontoner under transport. Sidetaske til opbevaring gear.
Bestillingsnummer: 1013