Kalender

Her kan du skabe dig et hurtigt overblik over de begivenheder, hvor Anderson Pontoon er repræsenteret. Anderson Pontoon forsøger i så vid udstrækning som muligt at være synlig på messer indenfor lystfiskeri, men vi afholder fra tid til anden også demoture, hvor vi stiller op forskellige steder i landet, og interesserede kan prøve at sejle en pontonbåd fra Anderson Pontoon.

2017


 Februar

Kom og mød Anderson Pontoon i forbindelse med Randers Fluefiskerdage. Du kan prøve en båd, men vi tager forbehold for is.


 Marts

Mød os på vores stand ved Fluefiskermessen i Kolding (Danish Fly Festival). Her kan vi desværre ikke tilbyde en demotur i en af vores både. 

Læs mere om messen her: http://flyfestival.dk/da/


 April

Denne søndag har du mulighed for at få en demotur i en pontonbåd fra Anderson Pontoon. Alt efter vind og vejr vil vi satse på enten Nord- eller Sydstevns. Der kræves derfor tilmelding, så vi kan give dig en præcis tilbagemelding om stedet. Tilmeld dig ved at skrive til os her fra websiden eller giv os et kald. Vi forventer at være tilstede fra kl. 8 til kl. 16.


 Maj

Danish Fishing Outdoor Lodge på Fyn skaber den perfekte ramme for en demotur i en pontonbåd. Vi er tilstede fra kl. 9 til kl. 16.


 Juli

Denne lørdag kan du prøve en af vores pontonbåde i strømvand og stille ved Rena Fiskecamp i Norge. Vi er der fra kl. 9 til kl. 17.


 August

Kom og mød os ved jagt og gamefair messen på Gram Slot. 


 September

Du kan møde os på stranden øst for Mariager Havn, hvor der er gode muligheder for en sejlads. Vi er der fra kl. 9 til kl. 15.


 Oktober

Efter en god uge med brakke gedder vil vi gerne byde vores svenske venner på en demotur i det smukke område omkring Rønneby i Sverige. Tilmelding via hjemmesiden eller telefon er nødvendig.